Kerstconcert Con Amore in Urbanuskerk

Aalsmeer – In de sfeervolle ambiance van de Urbanuskerk zal het Aalsmeers Mannenkoor tijdens een betoverend kerkconcert een gevarieerd kerstprogramma ten gehore brengen. Het concert, dat plaatsvindt op zondag 17 december, belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden, met een indrukwekkende line-up van getalenteerde solisten en instrumentalisten.

De soliste Ireen van Bijnen, een begaafde sopraan, voegt haar betoverende stem toe aan het ensemble. Verder zullen Willem de Vries op percussie, Sandra Verstappen op hobo, Danielle van Zuylen op fluit en Ingrid Hoffsholte op klarinet de muzikale veelzijdigheid van het programma verrijken. De begeleiding op de vleugel is in handen van dirigent Theo van der Hoorn, die niet alleen de solist, maar ook het koor met gepassioneerde leiding zal begeleiden.

Kaartjes voor dit buitengewone evenement zijn verkrijgbaar via de QR-code op de officiële website van Con Amore en bij de leden, evenals aan de zaal zelf. De toegangsprijs bedraagt €15,- en is inclusief een verfrissende consumptie. De zaal opent om 14.00 uur, waarna het concert om 14.30 uur van start gaat.

Gepubliceerd: 12 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×