Wintermarkt in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Zaterdag 16 december staat Aalsmeer Centrum in het teken van de traditionele Wintermarkt, die plaatsvindt tussen 10.00 en 16.00 uur in de Zijdstraat en op het Molenplein. Bezoekers kunnen zich verheugen op een sfeervolle dag met diverse kraampjes, muziek en aantrekkelijke koopjes, aangeboden door winkeliers. De markt biedt niet alleen winkelplezier maar ook een breed scala aan eten en drinken, met diverse horecazaken die hun lekkernijen presenteren.

Op het Molenplein en in de Zijdstraat kunnen bezoekers genieten van winterse drankjes, zoals warme chocolademelk en glühwein, evenals poffertjes van Korenmolen De Leeuw, snert, patat, broodjes worst en meer. Kinderen hebben de mogelijkheid om gratis onder begeleiding van Golden Circle Events een kerststukje te maken in een verwarmde tent op het Molenplein. Het Kerstmannenorkest zal de straten vrolijk opvrolijken met feestelijke liederen.

Sommige winkels zijn op vrijdagavond 15 december tot 20.00 uur geopend en ook op zondagmiddag 17 december zijn er extra openingstijden. Details zijn te vinden op aalsmeercentrum.nl.

Gepubliceerd: 12 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×