Lezing vogelfotografie door Erik de Rijk

Aalsmeer – Op zondag 17 december om 13.30 uur deelt Erik de Rijk zijn passie voor vogelfotografie in het Flower Art Museum. De bekende Aalsmeerse ondernemer, tevens natuurfotograaf, neemt zijn publiek mee op een boeiende reis door de wereld van vogels en hoe deze vast te leggen op beeld.

Erik de Rijk, eigenaar van Henrita Footwear, onthult zijn geheimen over het scherp vastleggen van een buizerd in volle vlucht en het fotograferen van ijsvogeltjes. Zijn lezing, onderdeel van de tentoonstelling “Vrije Vogels” in het museum, belicht locaties, technieken, geduld en de prachtige veelzijdigheid van het vogelrijk.

Iedereen is welkom om te komen luisteren naar de verhalen achter de indrukwekkende foto’s van Erik de Rijk. De lezing, gratis bij een entreeticket voor het museum (€6,50, 50% korting met Museumkaart, gratis voor FAM-vrienden), begint om 13.30 uur en duurt ongeveer een uur. Aanmelden is niet nodig. Het Flower Art Museum bevindt zich aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Foto: Erik de Rijk

Gepubliceerd: 12 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×