Oma en kleinzoon strijden tegen eenzaamheid onder ouderen

Aalsmeer – In een lovenswaardige poging om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan, slaan de 97-jarige Oma Coby en haar 33-jarige kleinzoon Mark de handen ineen. Hun Oliebollenbar, bekend om het geheime familierecept van bijna 100 jaar oud, verkoopt authentieke oliebollen om ouderen samen te brengen op de dansvloer.

Mark Simoons, de initiatiefnemer en bekend van de Mark en Eric Show op Radio Aalsmeer, hoopt met de opbrengst van de oliebollen de feesten van Gouwe Ouwe te ondersteunen, georganiseerd door Stichting de Tijdmachine voor eenzame ouderen in buurthuizen en bejaardentehuizen door heel Nederland. Elke verkochte zak oliebollen staat gelijk aan een gratis toegangskaartje voor een avond vol gezelschap en live muziek.

Vorig jaar bereikte de verkoop van 5.430 oliebollen ruim 540 ouderen. Het doel voor dit jaar is ambitieus: 15.000 oliebollen om 1.500 ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. De Oliebollenbar opent op 21 december met acht afhaallocaties in het hele land. Bestellingen kunnen geplaatst worden op www.omacobysoliebollenbar.nl. Lokale pick-up locaties kunnen zich op de website of Instagram-pagina aanmelden.

Volg Oma Coby op Instagram (@omacobysoliebollenbar) voor updates en meer informatie over dit hartverwarmende initiatief. Laat met 10 oliebollen een oudere rock & rollen tijdens deze feestdagen!

 

Foto: Rutger Geleijnse

Gepubliceerd: 18 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×