Oud-RDW ambtenaar Romke Vlaanderen in ‘Door de Mangel’

In de 406e aflevering van ‘Door de Mangel’ ontvingen de programmamakers Martijn Vogelaar. De gitarist van Dazzle en Serious Fun vertelde geen noot te kunnen lezen en zichzelf gitaarspelen te hebben geleerd. Ook in zijn werkzame leven heeft hij veel zelf moeten leren. Uiteindelijk kwam hij zonder opleiding in de offshore terecht en bedenkt en tekent de geboren Kudelstaarter vele oplossingen voor een enorm schip dat complete boorplatformen kan liften. Martijn omschreef zichzelf als zachtaardig, betrouwbaar en muzikaal. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl.

Voor maandag 11 december heeft Martijn de vader van een goede vriendin bereid gevonden naar de radiostudio te komen: Romke Vlaanderen. De nieuwe gast is als Amsterdammer in Aalsmeer komen wonen. Martijn wil van hem weten hoe hij in Aalsmeer terecht is gekomen. De gepensioneerde rijksambtenaar zal achter de microfoon plaatsnemen en deze en veleandere vragen beantwoorden.

Heb jij ook een vraag voor Romke? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Romke.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Romke Vlaanderen

Gepubliceerd: 5 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×