Historisch Carnaval in Poelgilderdam

Kudelstaart – Historisch Carnaval in Kudelstaart, alias Poelgilderdam, belooft de komende dagen een bruisend feest te worden. Onder het thema ‘Historisch Carnaval’ worden carnavalsvierders uitgenodigd om hun fantasie de vrije loop te laten. Prins Auke den Eerste en zijn gevolg, waaronder prinsessen, grootvorst, adjudant, nar, veldwachter, jeugdprins Mateusz en jeugdprinses Fienna, raadsleden, onraad, ereleden en pretleden, nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de festiviteiten.

De festiviteiten beginnen op donderdagavond 8 februari in Dorpshuis ’t Podium met de loting voor de grote optocht. Vrijdag staat in het teken van ‘Onbeperkt Carnaval’ voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zaterdag vindt de kinderoptocht plaats, gevolgd door de grote optocht op zondag. Naast optochten zijn er ook andere festiviteiten, zoals het traditionele Prinsenbal op zaterdagavond en Blaauwe Maandag op maandagavond. Het Seniorencarnaval sluit het feest op dinsdag af. Kortom, Poelgilderdam verwacht een historisch en feestelijk carnaval voor jong en oud.

Kijk op www.facebook.com/pretpeurders voor de laatste informatie.

Programma

do 8 februari Loting optocht (20.11 uur)
vr 9 februari Onbeperkt Carnaval (12.41 uur)
Jeugdcarnaval (19.11 uur)
za 10 februari Kinderoptocht/middag (13.11 uur)
Prinsenbal (21.11 uur)
zo 11 februari Grote optocht (11.41 uur)
Feestmiddag (14.30 uur)
ma 12 februari Blaauwe Maandag (20.11 uur)
di 13 februari Seniorencarnaval (14.11 uur)
wo 14 februari Askruisje St. Jan Kerk (18.41 uur)

Gepubliceerd: 30 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×