Insectenhotel Boerenvreugd hersteld door studenten

Aalsmeer – Goed nieuws voor kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer, waar het insectenhotel onlangs door storm Henk werd vernield. Het hotel, waar vele soorten insekten gebruik van maakten, raakte op 2 januari zwaar beschadigd en leek onherstelbaar. Dit was een grote teleurstelling voor de vrijwilligers van de kinderboerderij. Echter, er is nu hulp opgedoken in de vorm van enthousiaste studenten van Yuverta mbo Aalsmeer, die zich actief bezighouden met de wederopbouw van het insectenhotel.

De vrijwilligers van Boerenvreugd zijn verheugd over deze onverwachte ondersteuning en waarderen dit initiatief van harte. Daarnaast is de school trots op de studenten van de opleiding Hovenier die op deze wijze betekenisvol kunnen zijn door hun tijd en energie te steken in het herstel van het insectenhotel op de boerderij.

Gepubliceerd: 12 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×