Werkzaamheden aan begin Uiterweg

Aalsmeer – Maandag 22 januari 2024 start Van Gelder Groep met de voorbereidingen om een damwand te plaatsen naast de Uiterweg. In het voorjaar van 2023 heeft Van Gelder, in opdracht van gemeente Aalsmeer, al het straatwerk tussen de Van Cleeffkade en de Dirk Baardsebrug vervangen. Tijdens deze werkzaamheden bleek dat er een glasvezelkabel aanwezig was. Hierdoor kon de damwand nog niet worden aangebracht. Na overleg met de eigenaar van de kabel en aanpassingen aan het damwandontwerp worden deze werkzaamheden nu hervat.

Hoe ziet het werkschema eruit?
Om alles goed bereikbaar te houden voert de aannemer de werkzaamheden in drie fases uit. In de eerste fase (van 22 januari t/m 26 januari) wordt de locatie naast de Uiterweg voorbereid op het aanbrengen van de damwand. Tijdens de tweede fase (van 5 februari t/m 9 februari) wordt de damwand, verdeeld over vier nachten, aangebracht en tijdens de derde fase (van 12 februari t/m 23 februari) wordt de damwand afgewerkt met hout. In totaal nemen de werkzaamheden ongeveer vijf weken in beslag. Het verkeer wordt via borden omgeleid.

Gepubliceerd: 10 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×