Kerstbomen verzamelen!

Aalsmeer/Kudelstaart – Dit jaar is het weer mogelijk om op verschillende plekken in Aalsmeer en Kudelstaart kerstbomen in te leveren. Op woensdag 10 januari zamelt Meerlanden de bomen in op 6 plekken. Dat zijn twee locaties meer dan vorig jaar. Kinderen krijgen een kleine vergoeding per boom die zij inleveren.

Op woensdag 10 januari tussen 13.00 uur en 16.00 uur kunnen de kerstbomen op deze locaties worden ingeleverd:
Aalsmeer:
– Dreef, parkeerplaats bij het zwembad.
– Jac. P. Thijsselaan, bij parkeerplaats bij de gymzaal.
– Gerberastraat, parkeerplaats bij Café Bacchus (nieuwe locatie)
– Irenestraat, parkeerplaats voor wijkgebouw Het Middelpunt

Kudelstaart:
– Edisonstraat, parkeerplaats voor de Proosdijhal
– Zonnedauwlaan, parkeerplaats voor de scholen (nieuwe locatie)

Kinderen krijgen op 10 januari € 0,50 per ingeleverde kerstboom. De gemeente wil ze zo aanmoedigen om de bomen bij familie en buren op te halen en in te leveren. Ieder kind mag maximaal 10 bomen inleveren. De ingezamelde kerstbomen worden versnipperd en bij Meerlanden in Rijsenhout tot compost verwerkt.
Wilt u meer dan 10 kerstbomen inleveren? Breng deze dan bij de milieustraat van Meerlanden in Rijsenhout (Aarbergerweg 41) op 10 januari tussen 13.00 en 16.00 uur. Verder kunnen de bomen tijdens de openingstijden van de milieustraat worden ingeleverd, maar dan wordt er geen vergoeding uitgekeerd.

Gepubliceerd: 6 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×