Prijswinnaars lichtjeswandeling bij Boerenvreugd

Aalsmeer – Ondanks het gure weer in december hebben 150 kinderen deelgenomen aan de lichtjeswandeling van kinderboerderij Boerenvreugd. Kinderen gingen op zoek naar letters om het woord ‘Kerststal’ te vormen op hun wandelkaarten. Door de ingevulde kaarten in de boerderijbrievenbus achter te laten, maakten ze kans op een prijs.

Opvallend was de deelname van bewoners van Ons Tweede Thuis (OTT). Voor deze groep was er een speciale prijs. Onder de overige inzendingen werden drie prijzen verloot.

Vrijdag kwamen de gelukkige winnaars – Quinn, Zoë, Casper en Laura – samen met hun ouders en broertjes/zusjes naar de boerderij om hun prijzen in ontvangst te nemen. Een geslaagd evenement dat ondanks het weer een groot succes bleek te zijn.

Gepubliceerd: 6 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×