Spelletjes in Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – In Buurthuis Hornmeer was het de afgelopen dagen een bruisende boel. Op zaterdag namen maar liefst 12 teams deel aan een spannende pubquiz met vragen over diverse onderwerpen. Team ’the Jetsons’ behaalde een voorsprong in de eerste ronde en wist deze vast te houden, waarmee ze de pubquiz wonnen. Titelverdedigers ‘Groep 8B doet ook mee’ eindigden als tweede.

Op zondagmiddag was het buurthuis open voor een gezellige spelletjesmiddag, waar zo’n 15 bezoekers gratis konden deelnemen aan diverse spellen, met name de sjoelbakken waren populair. Op maandagmiddag is het buurthuis voortaan elke laatste maandag van de maand een ontmoetingsplek bij het koffie- en theecafé. De eerste editie trok al een gezellige groep bezoekers voor een praatje en een kopje koffie. De volgende koffie- en theecafé bijeenkomst staat gepland op 26 februari om 14 uur.

Gepubliceerd: 30 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×