Succesvolle Nieuwjaarsproost Kudelstaart

Kudelstaart – Op zondag 7 januari organiseerde Wim van Zwieten in Kudelstaart de eerste ‘Nieuwjaarsproost’, een initiatief dat tot doel had de lokale gemeenschap te versterken. Met ongeveer 80 deelnemers bleek het evenement, gehouden in het winkelcentrum van Kudelstaart, een groot succes te zijn. Van Zwieten, bekend van zijn rol als vertrouwenspersoon bij voetbalclub RKDES, putte inspiratie uit zijn ervaring met het bevorderen van verbondenheid binnen diverse gemeenschappen.

De laagdrempelige bijeenkomst bood bewoners de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de beste wensen voor 2024 uit te wisselen onder het genot van koffie of thee. Het idee om deze gelegenheid te creëren ontstond in samenwerking met Frans Huijbregts van Participe, die benadrukte dat verbondenheid mensen sterker maakt en bijdraagt aan het welzijn van de samenleving. Van Zwieten was trots over de opkomst en benadrukte het belang van lokale verbondenheid in het versterken van de gemeenschap.

Gepubliceerd: 9 januari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×