Aalsmeerse handballers naar kwartfinale bekertoernooi

Aalsmeer – In een leuke wedstrijd tegen Rapiditas in Weert boekte Aalsmeer een overwinning van 41-22. Ondanks een sterke eerste helft van de thuisploeg, kon Rapiditas niet op tegen de mannen van trainer/coach Wai Wong. De doelman van Rapiditas, Max Julicher, hield zijn team in de eerste helft bij, maar Aalsmeer wist in de tweede helft de voorsprong uit te bouwen.

De Limburgse tegenstander, normaal spelend tegen het derde team van Aalsmeer, werd in de achtste finale aan de hoofdmacht gekoppeld. Jongelingen zoals Jordy Neeft, Niek Morlog en Olav Scholtes maakten deel uit van het Aalsmeer-team dat de overwinning behaalde. Met deze prestatie voegt Aalsmeer zich bij de kwartfinalisten van het landelijke bekertoernooi.

Gepubliceerd: 8 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×