Meld verdachte signalen van criminaliteit

Aalsmeer/Kudelstaart – Vorige week veroorzaakte een explosie in Rotterdam meerdere dodelijke slachtoffers, vermoedelijk door een drugslab. Dit soort incidenten neemt toe en labs kunnen overal zijn. Burgers spelen een cruciale rol bij opsporing. Verdachte situaties, zoals afgeplakte ramen, verdachte geuren of ongebruikelijke activiteit, moeten gemeld worden bij de politie of Meld Misdaad Anoniem.

Burgemeester Gido Oude Kotte benadrukt het belang van samenwerking om criminele activiteiten te stoppen. Verdachte activiteiten kunnen gemeld worden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl/melden. Ook de gemeente kan worden geïnformeerd via postbusondermijning@aalsmeer.nl. Het voorkomen van tragedies zoals in Rotterdam vereist waakzaamheid en samenwerking van de hele gemeenschap.

Gepubliceerd: 8 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×