Flower Art Museum zoekt vrijwilligers voor NLdoet

Aalsmeer – Het Flower Art Museum in Aalsmeer zal op vrijdag 15 maart 2024 deelnemen aan NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds. Het museum zoekt enthousiaste vrijwilligers met groene vingers voor een speciale tuinonderhoudsdag. De prachtige daktuin van het museum, met uitzicht op de watertoren en de Westeinderplassen, wordt tijdens NLdoet grondig aangepakt. Vrijwilligers zullen vooral bezig zijn met het opruimen van paden en het verwijderen van onkruid. De tuin wordt klaargemaakt voor de lente.

Op 15 maart zullen vrijwilligers van 9:00 tot 13:00 uur gezamenlijk in de tuin werken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Koen Persoon via koen@flowerartmuseum.nl. Het museum voorziet de vrijwilligers van koffie, gebak en lunch. Meer informatie is beschikbaar op www.nldoet.nl.

Gepubliceerd: 19 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×