Kudelstaartse Toneelvereniging presenteert: "Liefde Half om Half"

Kudelstaart – Toneelvereniging Kudelstaart staat op het punt om het publiek opnieuw te betoveren, dit keer met de komedie “Liefde Half om Half”. Na het succes van hun laatste revue zijn ze druk bezig geweest met repetities voor dit hilarische stuk, geschreven door de beroemde Engelse auteur Alan Ayckbourn en met een eigen Kudelstaartse twist geregisseerd door Martijn van Veen.

“Liefde Half om Half” vertelt het verhaal van drie koppels, waarvan twee een affaire hebben terwijl het derde stel als alibi dient, zonder dat ze dat weten. De voorstelling belooft een avond vol humor, herkenning en een vleugje confrontatie te worden.

De voorstellingen vinden plaats op 13, 19 en 20 april in het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg. Kaarten zijn vanaf 30 maart verkrijgbaar, zowel online als op bekende verkooppunten. Voor meer informatie, bezoek de vernieuwde website www.toneelverenigingkudelstaart.nl. Geniet van een heerlijk avondje uit in het Kudelstaarts dorpstheater.

Gepubliceerd: 20 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×