Vrouwencirkel Festival Aalsmeer: Nieuwe Verbindingen

Aalsmeer – Op vrijdag 8 maart a.s., van 17.00-21.00 uur, verwelkomt de Vrouwencirkel Aalsmeer en Kudelstaart alle vrouwen bij het Festival van Nieuwe Verbindingen in het Parochiehuis, Gerberastraat 6 in Aalsmeer. Een diverse en gratis avond vol workshops, kraampjes, entertainment en lekkernijen staat op het programma, met muziek en dans om de verbinding te vieren.

De eerste vijftig bezoekers worden beloond met een goodiebag. Dit evenement, mogelijk gemaakt door de Federatieve Vrouwen Raad, is een samenwerking van enthousiaste vrouwen ondersteund door Participe Amstelland. Het hoogtepunt van de Vrouwencirkel, waar vrouwen samenkomen om te delen en te ontdekken, belooft een inspirerende ervaring te worden.

Voor meer details over het festivalprogramma, bezoek www.participe-amstelland.nu/festival. Voor meer informatie over de vrouwencirkel bezoek www.participe-amstelland.nu/vrouwencirkel-aalsmeer of mail team.aalsmeer@participe.nu.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 20 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×