Mike van der Laarse stopt als handbalvoorzitter

Aalsmeer – Na zestien jaar voorzitterschap heeft Mike van der Laarse aangekondigd dat hij per direct aftreedt als voorzitter van handbalvereniging Green Park Aalsmeer. Het nieuws werd door Van der Laarse zelf bekendgemaakt via een mail vanaf zijn eigen emailadres. Hij was telefonisch niet bereikbaar voor verdere toelichting.

Van der Laarse motiveerde zijn besluit met de woorden: “Voor nu zit mijn tijd bij deze club erop. De vereniging verdient een voorzitter die alles kan geven. Na ruim zestien jaar is het tijd voor een volgende lichting.”

Gedurende zijn voorzitterschap boekte de club aanzienlijke successen, waaronder vier opeenvolgende landskampioenschappen vanaf 2017. Maar Van der Laarse benadrukt dat zijn grootste trots de transformatie van De Bloemhof naar een moderne handbaltempel is geweest. Vanaf zijn eerste verschijning op de Bloemhoftribune in 1985, waar hij bekend stond als de trommelaar, tot zijn rol als commentator op het livestreamkanaal van Aalsmeer Greenpark TV, heeft Van der Laarse verschillende functies binnen de club vervuld.

In zijn verklaring benadrukte Van der Laarse het belang van leiderschap en betrokkenheid bij de gemeenschap. Hij sluit af met de woorden: “Ik had mijn afscheid anders voorgesteld, maar het loopt zoals het loopt. Ik wens Aalsmeer het allerbeste toe.”

Foto: Van der Laarse (r) werd in 2022 benoemd tot ereburger

Gepubliceerd: 12 februari 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×