400 Pannenkoeken in Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – Op vrijdag 8 maart vond in Buurthuis Hornmeer de Nationale Pannenkoekdag plaats en wat een succes was het! Ongeveer 100 bezoekers kwamen genieten van meer dan 400 overheerlijke naturel- en spekpannenkoeken. Er werd volop gelachen en bijgepraat. Het evenement was niet alleen een groot succes vanwege de lekkere pannenkoeken, maar ook vanwege de ontmoetingen die plaatsvonden. Buurtbewoners leerden elkaar beter kennen en genoten van elkaars gezelschap.

Na het succes van de Nationale Pannenkoekdag, staan er alweer nieuwe evenementen op de planning in het Buurthuis. Zo vindt op zaterdag 16 maart tussen 10 en 15 uur de jaarlijkse NL Doet actie plaats, waarbij er geklust en schoongemaakt zal worden in en om het Buurthuis.

Het Buurthuis is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Of het nu gaat om een bardienst draaien, een uurtje helpen met klussen of het organiseren van leuke evenementen; alle hulp is welkom. Heb jij interesse om je in te zetten voor Buurthuis Hornmeer en daarmee de buurt wat gezelliger te maken? Neem dan contact op met het Buurthuis en meld je aan als vrijwilliger. Samen ervoor zorgen dat het Buurthuis dé ontmoetingsplek wordt voor alle Aalsmeerders.

Gepubliceerd: 11 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×