Ontdek 'Groene Liefde' bij Kom in de Kas

Aalsmeer – Op zaterdag 6 april 2024 vindt het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector, Kom in de Kas, plaats in de regio Aalsmeer. Het thema van dit jaar is ‘Groene Liefde’, waarbij zes kwekers hun deuren openen voor het publiek.

Kom in de Kas biedt een unieke kans om de Groene Liefde te ontdekken en te delen, met liefde voor elkaar, de sector, de kweker en de producten uit de kas. Van 09.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van diverse activiteiten, zoals het bekijken van kassen, het stellen van vragen aan gepassioneerde kwekers en het leren over duurzame praktijken zoals energiebeheer en watergebruik.

Naast educatieve activiteiten zijn er ook fotohoeken voor sociale media en worden er interactieve speurtochten en spelen georganiseerd voor kinderen.

In regio Aalsmeer zijn zes verschillende kwekerijen te bezoeken, elk met hun eigen specialiteiten zoals cactussen, chrysanten, bromelia’s en tropische planten: Van Klaveren Plant, handelskwekerij Ubink, Arcadia Chrysanten, Bunnik Bromelia, Quakelplant en  Sabra Exotics.

Kom in de Kas is gratis. Voor meer informatie en updates, bezoek www.komindekas.nl of volg het evenement op sociale media.

Foto: Quinten van Ooijen

Gepubliceerd: 12 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×