Toneelvereniging Kudelstaart speelt heerlijke komedie

Kudelstaart – Op zaterdag 13 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april zal Toneelvereniging Kudelstaart het publiek trakteren op een avond vol humor en herkenning met het stuk “Liefde Half om Half” in het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg. Het stuk, geschreven door Alain Ayckbourn, belooft een inkijkje in het huwelijksleven met een mix van bitterheid en humor.

Regisseur Martijn van Veen, bekend van onder andere de musical “Dagboek van een herdershond”, leidt het getalenteerde ensemble naar een vermakelijke voorstelling vol vlijmscherpe dialogen, misverstanden en mislukte alibi’s. Het verhaal speelt zich af in twee woonkamers bij de echtparen Frank & Fiona en Bob & Mieke, met een derde koppel dat voor de nodige oplossingen moet zorgen.

Kaarten voor deze hilarische relatiekomedie zijn vanaf 30 maart te koop in het Dorpshuis van Kudelstaart en online. De prijs per kaartje is € 12,50. Een gezellig avondje uit vol theaterplezier en menselijke herkenning.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 12 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×