Bespaar op energie met zonnepanelenactie

Aalsmeer – Dit voorjaar lanceert de gemeente Aalsmeer opnieuw een zonnepanelenactie om inwoners te helpen bij het verduurzamen van hun woningen. De actie, in samenwerking met het Regionaal Energieloket, biedt een kans om duurzame energie op te wekken en tegelijkertijd te besparen op de energierekening.

Het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen is een effectieve stap in het verduurzamen van woningen naast isolatie. De gemeente organiseert daarom een online informatiebijeenkomst op donderdagavond 4 april 2024 van 19.30 tot 20.30 uur, waarin de zonnepanelenactie wordt toegelicht en vragen kunnen worden gesteld aan vertegenwoordigers van de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Na de bijeenkomst kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de inkoopactie, waarbij een installateur advies geeft over de beste locatie en hoeveelheid zonnepanelen voor de woning. Met een terugverdientijd van ongeveer 6 jaar blijven zonnepanelen een aantrekkelijke en duurzame investering, vooral nu de salderingsregeling voorlopig niet wordt afgebouwd. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via www.regionaalenergieloket.nl/aalsmeer.

Gepubliceerd: 21 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×