Brandweerman Bob in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag nam onderwijsman Evert van Putten plaats achter de microfoon bij de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Een uur lang werd de geboren Hagenaar ‘gemangeld’ door zus en broer Mylene en Elbert Huijts. Van Putten begon als onderwijzer, maar ontdekte al snel zijn leidinggevende kwaliteiten. Eerst als directeur op meerdere scholen en later als bestuurder van een onderwijskoepel. “Twee scholen van de grond af opbouwen, dat was wel heel erg leuk om te doen”, vertelde de Kudelstaarter. Daarnaast is Evert ook een fervent acteur bij de Rijsenspelers in Rijsenhout. Evert noemde de woorden familieman, bourgondisch en humor als meest passend bij hem.

Zoals iedere gast is ook Evert op zoek gegaan naar een nieuwe gast. Op maandag 18 maart zal Bob van der Laarse om 19.00 uur naar de studio komen. Bob is volgens Evert een echte Aalsmeerder, creatief, ondernemer, brandweerman, barbecuemeester, quizspeler en nog veel meer. Hij is grafisch ontwerper en webdesigner en daarnaast een barbecueliefhebber.

Heb jij een vraag voor Bob, dan kun je deze sturen naar studio@radioaalsmeer.nl en dan leggen presentatoren Mylène en Elbert de vraag voor aan Bob.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kicksfoto's

Gepubliceerd: 13 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×