'Echt Esther' duikt in dyslexie

Wat weet jij van dyslexie? Programmamaakster Esther van ‘Echt Esther’ weet er wel het een en ander vanaf, want ze is zelf dyslectisch. Volgens haar heeft dat haar creatief en beeldend denken erg gestimuleerd, maar als kind vond ze het heel vervelend. Eigenlijk paste ze niet in het reguliere plaatje. Dan blijf je eigenlijk als volwassene nog steeds denken: ben ik wel goed genoeg? Hoe zit dat nu?

Daarover weet haar gast van donderdagavond 14 maart echt alles! Als dyslexiecoach ondersteunt Leoniek Janssen kinderen bij het leren omgaan met dyslexie om zo te groeien in zelfvertrouwen én rust. Vanuit haar eigen dyslexie, de opleidingen Kindercoach, Dyslexiecoach, Dyslexie & Hoogbegaafdheid en Speltherapie en wetenschappelijke kennis heeft zij een brede expertise opgebouwd die ze nu met liefde inzet binnen haar praktijk.

Luister je mee donderdag 14 maart van 19:00-20:00 bij Radio Aalsmeer? Heb je vragen voor Leoniek mail deze naar esther@radioAalsmeer.nl

Foto: Leoniek Janssen Steenberg

Gepubliceerd: 12 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×