Alles over de overgang bij 'Echt Esther'

Zeg, die overgang, is dat nu echt zo’n probleem? Deze vraag stelde Esther Sparnaaij aan dames van zeventig of ouder. Nu kent ze vrij veel leuke, pittige en volop van het leven genietende 70-plussers. Ze wisten niet waar ze het over had. Deze generatie mocht daar niet over zeuren en dat doen ze dus ook niet. Zelfs niet met terugwerkende kracht!

De 50-plussers denken daar echt anders over. Zijn deze dan aan het zeuren? Welnee, deze dames hebben meer ruimte gekregen om zich te verdiepen in hun eigen lichaam en in kennis over de overgang!

Hoewel Esther zelf nog geen vijftig ben, heeft ze al wel voortekenen van de overgang gesignaleerd. Hormonen zijn sowieso op diverse momenten in haar leven duidelijk aanwezig (geweest) en – afgezien van verliefdheid – niet altijd in positieve zin.

Terug naar die overgang, de periode waarin de vruchtbare vrouw transformeert naar de ‘wijze’ vrouw. Met plezier ontvangt Esther in haar programma ‘Echt Esther’ vier terzakekundige dames die alles kunnen vertellen over die transformerende periode.

Haar gasten donderdag 21 maart om 19.00 uur zijn; Saskia Rill, Marjon Middelkoop, Saskia Krippendorf en Bianca Zekveld.

Heb jij vragen over de overgang? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl En meeluisteren kan overal ter wereld vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl.

 

Foto: Saskia Rill

Gepubliceerd: 18 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×