Nieuwe 'That's Life' over kunst en cultuur

Het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’ gaat verhuizen naar de vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en wordt uitgezonden in de derde week van de maand.

In de uitzending van vrijdag 22 maart verwelkomen programmamaakster Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout gasten die te maken hebben met het aankomende evenement “Ten Voeten Uit”. Dit evenement vindt plaats op zondag 7 april in de Open Hof kerk. De dames van het koor Divanti, Chantal Bogaart en pianist Theo Griekspoor komen naar de studio om alles over deze bijzondere combi van muziek, zang en dans te vertellen.

In het tweede uur van het programma komt Constantijn Hoffscholte, directeur van het Flower Art Museum langs en brengt de luisteraars op de hoogte van de huidige expositie “Hoop” waar een aantal kunstenaars hun uiting in de vorm van schilderijen, sculpturen/beelden van hoop hebben weergegeven.

Maar ook wordt er verteld over De Lotus, een project van curator en beeldhouwer Karina Tan in opdracht van de gemeente Aalsmeer. Van een boom die aan de overkant van het museum is gekapt, wordt een prachtig kunstwerk gemaakt en krijgt een prachtige plaats in de tuin van het museum.

Verder aandacht voor de muziekvoorstellingen, evenementen en toekomst van het Flower Art Museum.

Informatieve uitzending over zang, kunst, muziek en dans. Kortom kijk gezellig mee via Caiway kanaal 12 of KPN/XS4ALL/Telfort kanaal 1389 of via onze website www.radioaalsmeer.

Foto: koor Davanti

Gepubliceerd: 18 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×