'Door de Mangel' herhaalt uitzending met Rob Spring in 't Veld

In de 418e live aflevering van ‘Door de Mangel’ was brandweerman Bob te gast. De 50-jarige in Kudelstaart opgegroeide Van der Laarse is al 22 jaar lid van de Aalsmeerse vrijwillige brandweer. Het korps ziet hij als een soort familie. Daarnaast is hij grafisch ontwerper en webdesigner. Zo heeft hij de huisstijl van Radio Aalsmeer ontworpen, maar ook van andere organisaties, bedrijven en scholen is hij de bedenker van de vormgeving. Herkenbaar aan zijn strakke stijl. In zijn spaarzame vrije tijd stookt hij graag de barbecue op om lekker eten te maken voor familie en vrienden.

Ook Bob is op zoek gegaan naar een nieuwe gast. Ruben Piet zal echter pas op 8 april maar de studio komen. Ruben is bekend van de Feestweek en Bob wil dan graag weten hoe de toekomst van deze jaarlijkse happening is.

De komende twee weken zijn er eerst twee herhalingen te horen. Op maandag 25 maart zal de uitzending van met Rob Spring in ’t Veld worden herhaald. De ongeduldige verenigings- en familieman vertelt heel actief te zijn bij fusieclub FC Aalsmeer. Hij stond aan de wieg van de samensmelting van RKAV en vv Aalsmeer. Dat was best wel een dingetje vertelde Springintveld, die toen al voorspelde dat de zondag-afdeling bij FC Aalsmeer zou gaan verdwijnen.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Rob Spring in 't Veld

Gepubliceerd: 18 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×