De snoeiboot vaart weer uit

Aalsmeer – Ook dit jaar zet de gemeente de snoeiboot in. Op zaterdag 6 april 2024 vaart de snoeiboot voor de eerste keer dit jaar weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplassen de mogelijkheid te geven hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren. De boot ligt  op de volgende locaties: 09.00 uur – 12.00 uur: Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde en van 13.00 uur – 16.00 uur: Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug

Overhangend groen
Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om de eigenaren daarbij te helpen, biedt de gemeente de mogelijkheid om op zaterdag 6 april, 5 oktober en 16 november 2024 hun snoeiafval gratis af te voeren.

Geen bedrijfsafval
Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, is deze waarschijnlijk even aan het lossen. Hij komt dan zo snel mogelijk weer terug.

Meer informatie
Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de Servicedesk Amstelveen/Aalsmeer via telefoonnummer (0297) 387575 (vraag naar afdeling Veiligheid en Handhaving, vaarwegbeheer/ boswachter) of stuur een mail naar info@aalsmeer.nl t.a.v. V&H vaarwegbeheer/ boswachter).

Gepubliceerd: 26 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×