Zaterdag paashazen zoeken in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Op Paaszaterdag 30 maart zullen Paashazen het centrum overnemen. Er lopen Paashazen rond die chocolade eitjes uitdelen en de grappige Paashazen-band vrolijkt de boel lekker op. Kinderen kunnen een leuke speurtocht lopen en op zoek gaan naar Paashaasjes met een letter in de etalages in de Zijdstraat, Dorpsstraat, op het Raadhuisplein en Molenplein.

Hebben ze alle letters gevonden? Dan kunnen ze die, samen met hun gegevens, op een formuliertje noteren. Deze is te verkrijgen bij El Estilo, jipswinkeltje, Bruna en Bakkerij Vooges, waar ze zaterdag ook weer voor 16.00 uur ingeleverd kunnen worden. Uit de goede antwoorden worden een paar formuliertjes getrokken die een leuke Paas- of lenteprijs winnen. De prijswinnaars worden gebeld.

Gezellige activiteiten
Er wordt de komende periode van alles georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Zaterdag 13 april zijn er op het Molenplein in de middag modeshows en voor de kinderen is er een springkussen en poffertjes eten. De winkeliers kunnen nog wel wat modellen gebruiken. Dus lijkt het je leuk om mee te lopen op de catwalk? Stuur dan een mailtje naar info@aalsmeercentrum.nl.

Ook op Koningsdag is het weer gezellig in de Zijdstraat met de vrijmarkt en op het Raadhuisplein in de middag bij de spelletjes van het Oranjecomité Aalsmeer.

Gepubliceerd: 26 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×