Guinness book of records poging in Aalsmeer

Aalsmeer – Door de oorlog in Oekraïne zijn veel inwoners het land ontvlucht. Ook in de regio Aalsmeer hebben zij een veilige plek gezocht en ook werk gevonden. Zo werkt bij drukkerij deBloom aan de Lakenblekerstraat een dame uit Oekraïene. Sinds het begin van de oorlog verblijft ze in Nederland.

In overleg met haar werkgeven heeft zij het idee opgevat om samen met haar zoon een recordpoging te doen voor het Guinness Book of Records. Ze wil proberen een record te vestigen om foutloos, binnen een zo kort mogelijke tijd, de 100 getallen achter Phi te reproduceren. Het is dus een wiskundige recordpoging. Deze poging vindt plaats maandag 8 april om 12.00 uur.
We zijn erg benieuwd of haar dit gaat lukken!

 

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 14 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×