Voormalig wethouder Bep Heemskerk overleden

Aalsmeer – Op 6 maart jl. overleed Bep Heemskerk-Van den Broek. Bep is ruim twintig jaar werkzaam geweest als wethouder van Aalsmeer. Ze stond bekend als betrokken, benaderbaar en erg sociaal, met haar hart op de juiste plek. Op de site van Gemeente Aalsmeer staat een interview van twee jaar geleden, waarin met haar gesproken werd over actuele zaken. Het volledige gesprek is hier terug te zien

Na 2006, toen ze haar functie als wethouder had neergelegd, bleef ze actief in de diverse soorten vrijwilligerswerk. Bijna altijd in organisaties voor mensen die hulp nodig hadden, daar lag toch haar grote passie. Privé hield ze zichzelf ook bezig. Dat varieerde van bridgen en bloemschikken tot fietsen en reizen. De laatste jaren woonde ze bij haar dochter in Kudelstaart. Bep Heemskerk werd 85 jaar.

 

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 13 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×