Paaspakketjes en attenties voor ouderen

Aalsmeer – In Aalsmeer en door heel Nederland zijn ouderen in de aanloop naar Pasen verrast door een hartverwarmende actie van de Riki Stichting. Maar ook ouderen in Aalsmeer mogen een van de 18.000 pakketjes ontvangen van de Riki Stichting die bezorgt worden door de Zonnebloem Aalsmeer-Rijsenhout. Maar ook ouderen in Aalsmeer mogen een pakketje ontvangen van de Riki Stichting die bezorgt worden door de Zonnebloem Aalsmeer-Rijsenhout. Deze actie brengt jong en oud samen, met leerlingen die niet alleen pakketjes uitdelen in verzorgingscentra, maar ook thuis aan zelfgekozen ouderen in hun omgeving.

Naast de paaspakketjes deelt de stichting ook 4.500 paasattenties uit, zoals supermarktcadeaukaarten, aan gezinnen en ouderen. Dit alles maakt deel uit van de missie van de Riki Stichting, die jaarlijks betekenisvolle ontmoetingen en liefdevolle aandacht voor ouderen centraal stelt in hun activiteiten. De stichting werkt samen met scholen, verzorgingscentra en de Zonnebloem in 55 wijkkernen door heel Nederland om deze doelstelling te verwezenlijken.

Gepubliceerd: 14 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×