Inloopspreekuur Energie & Klimaat in bibliotheek

Aalsmeer – Vanaf 11 maart tot eind juni staat de bibliotheek van Aalsmeer elke maandagmiddag open voor vragen over energie en klimaat. Theo Bergonje, klimaatburgemeester en energiecoach, biedt advies en tips aan van 13.30 tot 16.30 uur. Dit initiatief, in samenwerking met de gemeente Aalsmeer, verwelkomt iedereen met vragen over energiebesparing, klimaatbestendige tuinen en meer.

Bergonje staat klaar om bezoekers te helpen met het plannen van bespaarafspraken met lokale energiecoaches, het uitvoeren van woningscans met warmtecamera’s, en het monitoren van energiegebruik met displays. Hij beantwoordt ook vragen over klimaatverandering en hoe men door vergroening in de buurt effecten kan tegengaan.

Geen afspraak nodig; bezoekers kunnen gewoon binnenlopen. Vooraf vragen stellen via bergonje.ommekeer@gmail.com is ook mogelijk. Dit laagdrempelige inloopspreekuur biedt een waardevolle kans om klimaatbewuste keuzes te maken en energiekosten te verlagen.

Gepubliceerd: 5 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×