Stoelyoga biedt mantelzorgers welverdiende pauze

Aalsmeer – Voor mantelzorgers kan de zorg voor een naaste zwaar zijn, maar het is essentieel om zelf ook goed in je vel te blijven zitten. Daarom biedt de workshop ‘Stoelyoga voor mantelzorgers’ een ondersteunende hand. Geleid door een gecertificeerde stoelyoga-docent, is stoelyoga de meest toegankelijke vorm van yoga, geschikt voor mensen van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

De workshop richt zich op het mild bewegen van het lichaam en het verminderen van spanning, met rek- en strekoefeningen om spieren en gewrichten soepeler te maken. Ontspannings- en ademhalingsoefeningen helpen lichaam en geest tot rust te brengen.

Na de sessie is er gelegenheid om samen koffie/thee te drinken en ervaringen te delen. De workshop vindt plaats op 7 mei en 9 juli bij Mantelzorg & Meer in Amstelveen van 10.30 – 12.00 uur. Aanmelden is kosteloos via mantelzorgenmeer.nl, per e-mail naar info@mantelzorgenmeer.nl of telefonisch op 020-5127250. Vergeet niet om gemakkelijk zittende kleding mee te nemen.

Gepubliceerd: 5 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×