Netwerkbijeenkomst voor VvE’s over zonne-energie

Aalsmeer – Het Servicepunt Energieadvies van de gemeente Aalsmeer organiseert een netwerkbijeenkomst op donderdag 28 maart van 19.30 tot 21.30 uur in het raadhuis van Aalsmeer. De bijeenkomst is gericht op Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) uit Aalsmeer en Kudelstaart die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun panden met zonne-energie. Liander zal praten over kansen en knelpunten bij het opwekken van elektriciteit met zonnepanelen, gevolgd door ervaringen van lokale VvE’s. Het Servicepunt zal ook uitleg geven over hun ondersteuning aan VvE’s met advies en procesbegeleiding. Aanmelden is verplicht via servicepuntenergieadvies@aalsmeer.nl met de vermelding ‘Aanmelding VvE-bijeenkomst 28 maart’.

Daarnaast organiseert het Servicepunt een excursie naar de Woonwijzerwinkel en Informatiecentrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam in april, voor VvE’s die verder willen verduurzamen. Aanmelding kan op dezelfde e-mail met vermelding van interesse en beschikbaarheid op 18 of 19 april. De excursie gaat door bij minimaal 6 VvE’s en is gratis. Meer informatie is beschikbaar op www.aalsmeer.nl/servicepuntenergieadvies.

 

Gepubliceerd: 5 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×