Beleef de Huiskamer van Aalsmeer

Aalsmeer – Zaterdag 9 maart valt er veel te beleven bij De Oude Veiling. Afgelopen maanden is veel aandacht besteed aan het pand en de (nieuwe) partners. Van 14.00 tot 17.00 uur kun je kennismaken met alle partners binnen de Huiskamer van Aalsmeer en genieten van heel veel activiteiten. 

Zo kun je starten met een de speurtocht zodat je zeker weet dat je alles hebt gezien en ga je met een greenscreen  terug in de tijd. Welk oud Aalsmeers decor kies jij? Deze middag worden ook de nieuwe kantoren van Participe en Vluchtelingenwerk feestelijk geopend en is er een workshop muziek maken op een tablet van het Cultuurpunt.

In de bibliotheek is een poëtische survival trip en ga je op reis langs eilanden. Van 15.00 tot 16.00 kun je taalspelletjes spelen in het Taalcafé. Ook bij de Stichting SAM kun je spelletjes spelen in de Kleine Zaal.

Natuurlijk is het restaurant De Oude Veiling voor, tijdens én na het evenement geopend voor lunch, diner en/of borrel. Tenslotte is er in de Grote Zaal de Historische tentoonstelling: Van De Oude Veiling tot Huiskamer van Aalsmeer. De Oude Veiling is te vinden in de Marktstraat 19 in Aalsmeer. 

Gepubliceerd: 7 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×