Strijd om BENE-League finaleplaatsen

Aalsmeer – In de spannende slotronde van de BENE-League strijden Aalsmeer en Volendam om een plek in de Final4, waarbij twee teams zich samen met de Belgische top-2 zullen kwalificeren. Met 29 punten heeft LIONS de beste papieren als derde club, terwijl Aalsmeer en Volendam op de vierde en vijfde plaats staan met elk 28 punten. Hun onderlinge resultaten zijn gelijk, wat het belang van het doelsaldo benadrukt. Aalsmeer heeft een marge van +67, terwijl Volendam op +60 staat.

In de laatste wedstrijden ontvangt Aalsmeer in de Bloemhof Houten, terwijl Volendam het opneemt tegen Hurry-Up. Beide teams moeten winnen en hopen op een gunstig resultaat in de andere wedstrijden. De aftrap voor alle wedstrijden is om 20.00 uur. Spanning en rivaliteit zullen hoogtij vieren in deze cruciale confrontaties.

Gepubliceerd: 8 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×