Kaarten Kudelstaarts toneel 'Liefde Half om Half' in verkoop

Aalsmeer – De spelers staan te trappelen van ongeduld totdat het doek van het toneel in het Dorpshuis weer open gaat. Nog een paar weken tot aan de eerste feestelijke voorstelling op zaterdag 13 april. De première zal voor de bezoekers een extra feestelijk tintje krijgen zoals gratis koffie of thee met wat lekkers vooraf. Maar ook maakt iedereen in de zaal kans op extra verwennerij (naast de gebruikelijke loterij) om te vieren dat het lachwekkende toneelstuk ‘Liefde Half om Half’ in première gaat. Deze eerste avond is een echte aanrader voor een heerlijk verzorgd avondje uit. Maar ook 19 en 20 april heb je kans om erbij te zijn. De kaarten zijn vanaf zaterdag 30 maart verkrijgbaar tussen 11.00 uur en 13.00 uur in het Dorpshuis, dus zorg dat je ze op tijd in huis haalt!

Herkenbare relatiekomedie; bitter en vol humor
Het stuk (geschreven door Alain Ayckbourn) speelt zich af in twee woonkamers waarbij we een inkijkje krijgen in de huwelijken van twee stellen waarbij het allemaal niet meer zo vanzelf gaat. Het derde echtpaar zou de oplossing moeten bieden voor alle problemen, maar de kans is groot dat de verwarring door toedoen van smoesjes en leugentjes er alleen maar groter op wordt. Smullen voor het publiek dus, dat beloven de spelers, nieuwe regisseur en alle vrijwilligers achter de schermen! Als de kaarten zaterdag niet direct uitverkocht zijn, kunt u deze vanaf dinsdag na de Pasen ook verkrijgen bij bakkerij Vooges in de Zijdstraat (Aalsmeer) en slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. De prijs is €12,50. Graag contant en gepast betalen. De zaal gaat open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur.

Nieuw talent voor of achter de schermen is welkom
Lijkt het u/jou ook leuk om eens in de huid te kruipen van iemand anders en om in de schijnwerpers te staan? Wil jij betrokken zijn bij een enthousiaste groep mensen in verschillende leeftijden door te souffleren van de tekst bij de repetities of als rekwisiteur klaar te staan achter de coulisse om te zorgen voor de puntjes op de -i- tijdens de voorstellingen? De toneelvereniging is op zoek naar nieuwe leden met diverse talenten en nodigen jong en oud van harte uit contact op te nemen wanneer je
zoekende bent naar een leuke nieuwe hobby met creatieve mensen. Tijdens het cultuurfestival op 21 april bij de Waterlelie in Aalsmeer is de toneelvereniging present maar nu al een mailtje sturen mag uiteraard ook: info@toneelverenigingkudelstaart.nl Leuk om je te ontmoeten wanneer je nieuwsgierig bent wat jij voor de vereniging zou kunnen betekenen, op het podium maar minstens net zo hard achter de schermen. Alles met als gezamenlijk doel om samen plezier te maken en het publiek een mooie avond te bezorgen

Gepubliceerd: 25 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×