Gratis rondje bij Midgetgolfclub Aalsmeer

Aalsmeer – Tweede Paasdag aanstaande viert de Aalsmeerse midgetgolfclub ‘de opening van het seizoen’ met een gratis rondje midgetgolf.  Vrijwilligers van de vereniging werken hard om het midgetgolfpark seizoensklaar te maken. De baan is geschikt voor rolstoelgebruikers en bij iedere baan is een bankje. Ze verwelkomen graag een ieder die dat leuk vindt om met familie en vrienden een rondje te komen spelen tussen 12.00 uur – 16.00 uur. Een rondje met 4 tot 6 personen duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. De leden van vereniging vinden het ook leuk om te vertellen over hun passie. Zij kunnen verschillende slagen demonstreren om zo op iedere baan een in 1-holeslag te kunnen maken.

De verengiging geeft aan dat midgetgolf zeker niet alleen een campingspelletje is. Diverse leden slaan een stevig balletje in de districtcompetities en clubtoppers spelen zelfs op internationaal niveau. Midgetgolf is een concentratie- en behendigheid sport, welke door jong en oud beoefend kan worden in de buitenlucht. Op het terras kun je een drankje te nuttigen of een ijsje te eten tijdens het tellen van de genoteerde scores.

De Midgetgolf Aalsmeer is te vinden aan de Beethovenlaan 116 in Aalsmeer.

Foto: A&K THUIS

Gepubliceerd: 25 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×