Konijnen gedumpt in boodschappentas: tips gezocht

Aalsmeer – Zondagmiddag 24 maart omstreeks 17.30 uur zijn er twee konijnen aangetroffen in Aalsmeer-Oost, op de Catherina Amalialaan ter hoogte van huisnummer 24/26, op het grasveld bij de waterkant. De beestjes werden aangetroffen in een boodschappentas van de Vomar. De dieranambulance is op zoek naar camerabeelden of getuigen die iets verdachts hebben gezien rond dat tijdstip en die locatie.

De dieren zijn gedumpt in de tas, wat een zorgelijke situatie is. Mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland / Stichtse Vecht via het telefoonnummer 06-53315557. Meldingen kunnen ook anoniem worden gedaan.

Foto: Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland / Stichtse Vecht

Gepubliceerd: 25 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×