Kabouter Wiebeltje bij Kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Zondag 24 maart is de start van het nieuwe poppenkastseizoen bij Kinderboerderij Boerenvreugd. Gerard Zelen maakt al vele jaren geheel belangeloos voorstellingen voor de allerkleinsten en de verhalen zijn niet alleen leuk maar ook onbewust leerzaam.

Dit keer gaat het verhaal over Kabouter Wiebeltje. De kleine man voelt zich vaak alleen in het grote bos en is daarbij ook nog jaloers op de vlinder. Die heeft mooie vleugels en kan overal naar toe vliegen. En dát wil de kabouter ook. Uiteraard ontspint het zich tot een heel avontuur, er gaat een boel mis maar het loopt ook goed af.  De voorstelling is laagdrempelig, leerzaam en gezellig.

De toegang is gratis, maar een bijdrage wordt zeer gewaardeerd door alle vrijwilligers van de locatie. De voorstelling begint om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Kinderboerderij Boerenvreugd ligt aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 19 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×