Magic Circus in Aalsmeer

Aalsmeer – Magic Circus komt naar Aalsmeer met hun nieuwe voorstelling “Bagage”. De voorstellingen zullen plaatsvinden van vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april op het parkeerterrein bij Zwembad de Waterlelie aan de Dreef. In de show laten de circusartiesten zien wat bagage echt betekent door middel van indrukwekkende acts. Ze dragen metaforische koffers vol kunsten en verrassingen. Het publiek wordt meegenomen in een wereld van nieuwe belevenissen en magische illusies.

Met artiesten uit verschillende landen, zoals Finland, Kenia, Polen en Nederland, biedt het Magic Circus een unieke mix van vaardigheden en culturen. Van adembenemende trapeze-acts tot jongleren met grote ringen. “Bagage” symboliseert niet alleen fysieke bagage, maar ook de emotionele bagage die we allemaal met ons meedragen op onze levensreis. Het circus laat zien dat we niet alleen zijn en dat we elkaars lasten kunnen delen.

Gepubliceerd: 19 maart 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×