Meld bijzondere inwoners aan voor koninklijke onderscheiding

Aalsmeer – Terwijl de voorbereidingen voor de lintjesregen op 26 april in volle gang zijn, spoort de gemeente Aalsmeer haar inwoners aan om alvast vooruit te kijken naar het volgende jaar. Het aanvragen van een koninklijke onderscheiding vergt namelijk tijd. Daarom roept de gemeente op om tijdig de aanvraag in te dienen voor bijzondere inwoners die zich al lange tijd belangeloos inzetten voor de lokale samenleving.

Of het nu gaat om vrijwilligers bij sportverenigingen, ouderen, kerken of scholen, deze personen verdienen erkenning voor hun onschatbare bijdrage aan de gemeenschap. Om in aanmerking te komen voor een lintje, moet de vrijwilliger minstens 15 jaar onbaatzuchtig actief zijn geweest en voorgedragen worden door anderen met een geldige reden.

Aanvragen voor de lintjesregen van 26 april 2025 moeten vóór 14 juni 2024 worden ingediend bij Amanda Labee, medewerker Kabinetszaken van de gemeente Aalsmeer. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via 0297 38 75 12 of amanda.labee@aalsmeer.nl, of de website www.aalsmeer.nl/lintjes raadplegen.

Gepubliceerd: 10 april 2024 om 19:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×