Opening Groene Lint

Aalsmeer – Bewoners van Aalsmeer hebben gezamenlijk met steun van de Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) het initiatief genomen om een groen wandelnetwerk te realiseren. Dit project, bekend als ‘Het Groene Lint’, heeft tot doel groene verbindingen te creëren tussen bestaande groenstructuren en wijken. In samenwerking met de gemeente hebben de initiatiefnemers hard gewerkt om dit project mogelijk te maken.

Op maandag 15 april om 10.30 uur zal wethouder Sven Spaargaren samen met de Stichting Leefomgeving Schiphol het startsein geven voor de opening van Het Groene Lint, ter hoogte van Linnaeuslaan 4. De opening zal worden gemarkeerd door een symbolische actie waarbij gras wordt gezaaid door de wethouder, SLS en de initiatiefnemers. Na de opening zal een gezamenlijke wandeling plaatsvinden langs het nieuwe lint naar de speelplek aan de Linnaeuslaan, waar een koffiekar klaarstaat voor de deelnemers.

Gepubliceerd: 10 april 2024 om 19:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×