Boekstart Babybieb met live muziek

Aalsmeer – Wist je dat muziek heel goed is voor de (taal)ontwikkeling van een baby? Muziek is een prachtige manier om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen. Op woensdag 17 april bij de Boekstart Babybieb in bibliotheek Aalsmeer komen echte muzikanten op bezoek. Tijdens deze speciale editie van de Babybieb kun je samen met het kindje genieten van live muziek!

Er zijn twee ronden op 17 april: ronde één is van 9.30 uur tot 10.00 uur en ronde twee van 10.00 uur tot 10.30 uur. Deze Babybieb is gratis, maar wel even hier een kaartje reserveren of via de website van de Bibliotheek Amstelland, www.debibliotheekamstelland.nl en kies daar Agenda en bij Tags Babybieb.

Één kaartje is één ouder + kind (broertjes/zusjes 3 t/m 4 jaar zijn ook welkom en hoeven geen kaartje te reserveren).

 

 

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 8 april 2024 om 21:14 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×