Lintjesregen 2024 eert toegewijde vrijwilligers

Aalsmeer – Op 26 april 2024 werden diverse inwoners uit Aalsmeer en Kudelstaart in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Deze onderscheidingen erkennen en eren de jarenlange toewijding en vrijwillige inzet van individuen voor hun gemeenschap. “Zij vormen het cement van onze samenleving’, aldus burgemeester Oude Kotte. Tien dames en heren ontvingen de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau en vanaf vandaag is er ook een Ridder bij.

Ridder uit Kudelstaart 
Dhr. J.J. Overbeek (Jaap)  werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn uitzonderlijke inzet voor de Protestantse Gemeente te Kudelstaart, waar hij al decennialang vrijwilliger en lid van de kerkenraad is geweest. Evenals voor zijn bijdragen aan diverse andere maatschappelijke organisaties waaronder zijn voorzitterschap bij Dorpsraad Kudelstaart, sinds 2015.

Diepe waardering en erkenning
Ook werden meerdere anderen gehuldigd, zij ontvingen de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau; Dhr. J.H. Berghege, Dhr. P.K. Harting Dhr. D. Jansen, Mevr. H. Spoor-van Rooijen, Dhr. W.J.N. Veelenturf, Dhr. C.A. van der Zwart, Mevr. D. van der Zwart-Knetsch, Mevr. P.H.J.G. van Harskamp, Mevr. A. Bakker, en Dhr. T.H.M. Koot. Zij hebben zich allen op uitzonderlijke wijze ingezet voor hun medemens en de gemeenschap, en verdienen hiermee onze diepe waardering en erkenning. Hun toewijding draagt bij aan het versterken van de sociale cohesie en het welzijn van onze samenleving.

Lintjesregen terugkijken
Radio Aalsmeer zond de lintjesregen live uit. Mocht u deze gemist hebben maar toch nog willen terugzien. Dat kan, klik dan hier.

Foto: AalsmeerVandaag.nl/Arjen Vos

Gepubliceerd: 27 april 2024 om 11:14 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×