Mantelzorgers Ontspannen met natuurlijke wandelingen

Aalsmeer – Op donderdag 23 april lanceert Mantelzorg & Meer een serie wandelingen genaamd ‘Aandacht voor jezelf’, gericht op mantelzorgers. Het belang van zelfzorg wordt benadrukt, waarbij lichaamsbeweging en ontspanning centraal staan. Tijdens de wandeling worden diverse bewustwordingsoefeningen gecombineerd met rustig bewegen en mindfulness.

De wandelingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos, bekend om zijn helende werking op stress en negatieve emoties. Na de wandeling is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen onder het genot van koffie of thee. Deelname is gratis voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel.

De volgende wandelingen in 2024 zijn gepland op 6 juni, 23 juli, 29 augustus en 15 oktober. De starttijd is telkens 10.15 uur, behalve op 15 oktober, dan begint de wandeling om 13.15 uur. Het verzamelpunt is Paviljoen Chez Favie in Amstelveen. Aanmelden kan via de website van Mantelzorg & Meer of telefonisch.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 4 april 2024 om 21:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×