Werkzaamheden Machineweg in volle vaart

Aalsmeer – De Machineweg ondergaat momenteel een grondige reconstructie. Op donderdag 4 april werd het fietspad tussen de Catharina Amalialaan en de Hornweg geasfalteerd met behulp van een elektrische asfalteermachine. Wethouder Sven Spaargaren inspecteerde de voortgang en werd bijgepraat over de planning door de aannemer.

De gemeente benadrukt het belang van veilige wegen en investeert in de aanleg van een rotonde met aparte fiets- en voetpaden op de kruising Catharina-Amalialaan/Middenweg en Machineweg. De Machineweg wordt volledig gereconstrueerd en krijgt onder andere een verbrede brug over de Machinetocht bij de Middenweg, aangepaste rotonde bij de Hornweg, en geasfalteerde vrij liggende fietspaden.

Naar verwachting zullen het fietspad en de Machineweg op vrijdag 5 april weer open zijn voor verkeer, met uitzondering van de Middenweg tussen de Machineweg en de Braziliëlaan, die tot 3 mei afgesloten blijft. De voltooiing van alle werkzaamheden staat gepland voor de zomer van 2025.

Gepubliceerd: 4 april 2024 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×