Nieuwe woonvisie: praat mee op 6 mei

Aalsmeer – Op maandag 6 mei 2024 wordt in ’t Baken een bijeenkomst gehouden waarop jong en oud kunnen praten over de nieuwe woonvisie van Aalsmeer en Kudelstaart. De gemeente nodigt elke inwoner van harte uit om deel te nemen.

Uitdaging
Net als veel andere gemeenten staat Aalsmeer voor de uitdaging om met beperkte ruimte extra woningen te realiseren. De nieuwe woonvisie 2024-2030 heeft tot doel een gebalanceerde groei te realiseren, waarbij het karakter van de gemeente behouden blijft. Tot 2030 zullen naar verwachting ongeveer 2.000 nieuwe woningen worden toegevoegd, waardoor Aalsmeer groeit richting de 40.000 inwoners.

Oproep
Huisvesting vormt een belangrijk vraagstuk, vooral voor starters en jongeren die moeite hebben met het vinden van passende woonruimte. Ook in bredere maatschappelijke context, zoals vergrijzing, speelt huisvesting een cruciale rol. Tijdens de bewonersavond wordt een korte presentatie gegeven over de conceptversie van de woonvisie, gevolgd door groepsdiscussies. De gemeente roept vooral jongeren op om deel te nemen. Kom en laat je stem horen over dit belangrijke onderwerp!

De avond begint op 19. 00 uur. Aanmelden is verplicht via wonen@amstelveen.nl.
Wijkcentrum/zalencentrum ‘t Baken van De Open Hof Kerk, Sportlaan 86 in Aalsmeer

Foto: Open Hof Kerk

Gepubliceerd: 25 april 2024 om 20:19 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×