Start herbestrating Stommeerweg

Aalsmeer – Op maandag 29 april 2024 begint aannemer met het herstraten van het voetpad langs de Stommeerweg tussen de Gerberastraat en de Ophelialaan. Om de hinder te minimaliseren zal de aannemer de werkzaamheden gefaseerd uitvoeren. Dit kan doordat er steeds kleine werkvakken worden aangepakt. Gedurende deze periode zal een halve rijbaan worden afgezet, waardoor het verkeer om en om wordt doorgelaten. Hierdoor kan er vertraging optreden in beide richtingen. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer veilig langs het werkvak te leiden. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 uur en 16.00 uur en zullen naar verwachting ongeveer drie weken duren.

Tijdens deze periode kunnen hulp- en nooddiensten nog steeds passeren. De aannemer zorgt ervoor dat er te allen tijde een doorgang beschikbaar is voor dergelijke voertuigen. De gemeente vraagt daarom om begrip en geduld van de weggebruikers en om extra voorzichtigheid in het gebied waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Foto: pexels

Gepubliceerd: 25 april 2024 om 19:56 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×